Ne zamudite koncerta leta! MIM PRAVIL - Batista Cadillac v ljubljanski Cvetličarni! (16. november)

29. 9. 2023
Ne zamudite koncerta leta! MIM PRAVIL - Batista Cadillac v ljubljanski Cvetličarni! (16. november) (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Glasbena poslastica se bo odvila ob 21. uri

Soul glasba, surova energija in neverjeten groove, to je Batista Cadillac. Skupina se je z uspešnicami, kot so “Mim pravil”, “Magnolije”, “Pust me do besede” in “Generacija neba” dobro usidrala na radijskih valovih in koncertnih odrih. V zadnjem letu so se fantje, s pevcem Urbanom Lutmanom na čelu, prelevili v pravo soul mašino, ki s svojo energijo in strastnim izvajanjem razvaja publiko na vsakem koncertu. Novembra se Batista Cadilac odpravlja na krajši koncertni obhod po Sloveniji. Prvi postanek bo v ljubljanski Cvetličarni, ki jo bodo razgreli v četrtek, 16. novembra 2023. Mim pravil in v svojem edinstvenem slogu bodo poskrbeli za nepozabno noč, polno energije in odlične glasbe.

Preberite tudi: Batista Cadillac in Vlado Kreslin združila moči v novi pesmi, ki bo zagotovo vaša himna tega poletja (prisluhnite ji med prvimi)

Lani so v razprodanem Kinu Šiška predstavili svoj prvenec, letos pa med drugim uspešno sodelovali tudi z izjemno vokalistko Amayo (Maja Keuc) v senzualno preoblečeni “Pust me do besede”, in z glasbeno legendo Vladom Kreslinom v dinamični koncertni verziji “Neviden (Ali veš, da me ljubiš)”. V kratkem bodo predstavili še zadnji videospot z aktualnega albuma za skladbo "Smer vetra", konec leta pa se vračajo v studio za snemanje drugega albuma. Za oboževalce so že zdaj pripravili kratek vpogled v delo v studiu - na platforme so delili svojo priredbo znane nizozemske uspešnice "Venus" s katero Batista Cadillac navdušuje tudi na koncertih.

V Ljubljani jih bomo na odru spet videli v četrtek, 16. novembra, ko bodo v razširjeni zasedbi nastopili v Cvetličarni. DJ Monday (Jaka Pondelek) bo pred in po koncertu zaokrožil event v Batistinem stilu.

Za pravo pokušino vsega tistega, kar vas čaka novembra v ljubljanski Cvetličarni, vas vabimo, da prisluhnete spodnji mojstrovini.

Vstopnice za koncert so že v prodaji preko Eventima, in sicer si svojo lahko zagotovite TUKAJ. Dogodek pa najdete tudi na Facebooku

Fotografije: Tine Lisjak

Preberite še: Slovenke ga obožujejo, ker vsak videz naredi bolj prefinjen: Angelina Jolie ima edini plašč, ki ga potrebujete vsako jesen

Priporočamo tudi: Kim Kardashian z leti vse bolj sijoča in mladostna: Zvezdnica razkriva svojo telovadno rutino za oblikovanje fit telesa pri 42 letih (to je število ur, ki jih preživi v telovadnici)