Marec/april 2022

Številka Marec/april 2022

V prodaji od 11. 03. 2022

Vsaka revija Elle je posvečena ženski, tokrat pa smo se ji prav na vsaki strani posebej poklonili. V njej najdete 21 strani o ženskih vezeh, saj med nami obstaja prav poseben odnos, nekakšna čarobna vez, ki tke nepozabne zgodbe v vseh življenjskih obdobjih.

Skozi modno zgodbo in iskren pogovor se nam predstavita tudi Alma Kochavy, soustanoviteljica kulinarične tržnice Odprta kuhna, in njena ljubka hčerka Sara.

Dekleta z uredništva raziskujemo in rišemo odnos med mamo in hčerko, razkrijemo pa tudi posebne ženske, ki so nas na naši življenjski poti še posebej zaznamovale.

Pojasnjujemo, kakšne ženske smo in kakšne želimo postati, se sprašujemo, kaj in kdo nas dela ženske v tej družbi, in razkrivamo, kaj vse dandanes pomeni biti ženska - od položaja v družbi do počutja v telesu.

Ne bi pa bile ženske, če se ne bi posvetile tudi modi, zato smo postregle tudi z najbolj slastnimi modnimi trendi za prihajajočo pomlad in poletje 2022. Kot to znamo samo ženske, smo skrbno analizirale vsak trend posebej in ponudile najboljše rešitve, kako jih v svojo garderobo vključi vsaka sodobna ženska.

Za konec vas popeljemo na lepše, na Rimske počitnice, kjer so se nam cedile sline ob modnih kreacijah s tedna mode in sladoledu.

Uživajte v branju in sončni pomladi!