Kdor čaka, dočaka Lanvin Loves H&M obleko

4. 11. 2010
Kdor čaka, dočaka Lanvin Loves H&M obleko (foto: Fotografija osebni arhiv)
Fotografija osebni arhiv

V torek sem bila povabljena na Dunaj, da bi si v živo lahko ogledala največje modno pričakovanje te jeseni.

O svilenih oblekah, volančkih, draperiji, nepričakovanih volumnih in o živo rdeči barvi sem razmišljala vso pot, ko sem se vračala iz Beograda. Veselila sem se, da bom lahko otipala material, si ogledala kako ta pade, ocenila kako so oblačila zašita, kako je prišita zadrga, … (če šepa izdelava in je material cenen, me obleka me težko osvoji, pa četudi se pod njo podpiše modni velikan). S seboj sem povabila tudi svojo pomočnico Tino, ki je z menoj delila vsa pričakovanja.

V torek ob 11-ih sva točni, kot švicarska ura na dogovorjenem mestu z radovednostjo iskali voznika, ki naj bi naju odpeljal proti Dunaju. 11 in 15 minut, on zamuja. 11 in 30 minut, še vedno ga ni. 11 in 45 minut, dovolj imam. Če kaj ne prenesem, je to zamujanje. Priznam, da 45 minut nisem čakala še nikogar. Odhajam.

Tina se odloči, da bo še čakala. Po uri in 40 minut zamude mi sporoči, da je voznik avtobusa končno prišel in če me pot še zanima, me bodo z veseljem počakali. Svojo odločitev sem sprejela pred uro in pol in pri njej je tudi ostalo. Od tu naprej je zgodba Tinina.

Ob dveh sem morala najprej izprazniti nabiralnik na mobilcu, da sem si lahko ogledala sporočilo, ki je nazorno prikazovalo šampanjec in bar v limuzini. Tina se pelje na Dunaj v limuzini. Superca, to si je absolutno zaslužila po vsem tistem čakanju.

Še enkrat jo prosim naj dogodek poslika, mogoče bom fotografije potrebovala za svoj blog. Ob sedmih zvečer mi pošlje sporočilo: "Petra, svojemu blogu lahko daš naslov: Moja največja napaka letošnjega leta ali pa, ker je čakala si je obleko lahko izbrala sama." In ja, izdelava oblek je fantastična, material pa svileno popoln.

Grafična podoba kolekcije Lanvin loves H&M

To je obleka, ki jo bo nosila Tina.

Nabor modnih dodatkov. Videti so tako pariško šik.

Tina.

Če bi bila na Dunaju bi si izbrala to obleko …

… ali pa to. Pa saj si ju bom naročila prek interneta. Da, vse tiste, ki se ne želite drenjati v torek 23. novembra lahko svoj Lanvin nakup tokrat prvič opravite prek interneta.

Fotografije osebni arhiv in promocijsko gradivo

Video promo gradivo H&M

LookBook_Lanvin%E2%99%A5HM