Kdo je pa vaš najljubši?

Ljudje smo tako narejeni, da ko smo zadovoljni s storitvami enega frizerja, se zmeraj vračamo k njemu. Še več, pri istem frizerju se zato ponavadi striže cela družina. V sodelovanju s portalom VseStoritve.com sodelujemo pri projektu ocenjevanja izvajalcev lepotnih storitev. Sodelujte in pomagajte svojemu priljubljenemu izvajalcu lepotnih storitev do večje prepoznavnosti ter si priborite lepe nagrade.

Promocijsko sporočilo, 18. 11. 2016
Kdo je pa vaš najljubši?

Večina izvajalcev lepotnih storitev se v nečem razlikuje od drugih. Če s svojo storitvijo osrečijo čim več kupcev, potem imajo tudi zelo verjetno imajo konkurenčno prednost, ki je zlata vredna.

Priljubljen izvajalec

Projekt priljubljen izvajalec, ki ga izvajamo s portalom VseStoritve.com, je namenjen ocenjevanju izvajalcev lepotnih storitev. S pomočjo vas - naših bralcev želimo izvedeti, kateri izvajalci lepotnih storitev v Sloveniji so najbolj priljubljeni.

Nagrade, nagrade

Vsi, ki boste sodelovali in oddali mnenje o svojem frizerju, manikerju, maserju ali katerem drugem izvajalcu lepotnih storitev boste  sodelovali v nagradni igri, nagrade pa bodo žrebane mesečno. Bralci torej na portalu VseStoritve.com ocenjujete svojega frizerja, maserja, pedikerja in druge izvajalce lepotnih storitev in s tem sodelujete v nagradni igri. Najbolje ocenjeni izvajalci pa bodo prejeli certifikat Priljubljen ponudnik v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017.

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri